Accukabel verloop 120mm² 30cm M6-M6 Rood

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze accukabel van 30cm lang heeft een doorsnede van 120mm² en heeft aan iedere zijde een M6 perskabeloog gemonteerd. Hierdoor is direct aansluiten zonder perskabeltang mogelijk.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€25,49
Incl. btw

Accukabel verloop 120mm² 30cm M6-M6 Rood

Deze accukabel van 30cm lang heeft een doorsnede van 120mm² en heeft aan iedere zijde een M6 perskabeloog gemonteerd. Hierdoor is direct aansluiten zonder perskabeltang mogelijk.

Dubbel geïsoleerde accukabel
De accukabel is een flexibele dubbel geïsoleerde accukabel in de kleur rood en heeft een diameter van 120mm². De lengte ervan is 30cm en aan iedere zijde in de kabel voorzien van een M6 perskabeloog. De afwerking is netjes gebeurd met krimpkousen.

Toepasbaar
De accukabel is geschikt voor toepassingen in droge, natte, en olie-achtige omgevingen en kan gebruikt worden voor het aansluiten van accu's, omvormers, laders, motoren, generatoren, transformators en meer. Overal waar hoogwaardige DC verbindingen vereist zijn kan deze kabel toegepast worden. Een handige toepassing is bijvoorbeeld ook de verbinding tussen een accupool en een zekeringdistributie of busbar of een zekeringhouder.

Hoe berekent u de juiste kabeldikte
Een juiste berekening voor de dikte van uw kabels is belangrijk omdat er anders te veel verliezen kunnen optreden of zelfs gevaarlijke situaties kunnen optreden. Bereken de benodigde kabeldikte door de maximale continue stroom die kan gaan lopen te delen door drie (3). Van de uitkomst daarvan kiest u dan de eerst bovenliggende verkrijgbare kabeldikte. Voorbeeld: Maximale continue stroom = 100A, gedeeld door 3 is dat dan 33,3 en u kiest dan 35mm² kabels. Bij lengtes langer dan 5 meter wordt meestal een dikte hoger aangeraden tot zelfs de dubbele dikte van de kabel.

Kwaliteit
Zowel de accukabel als de gebruikte ringogen/ eyelets die zijn toegepast zijn van de hoogste kwaliteit. De eyelets zijn gemaakt van elektrolytisch/ vertind onthard koper (EN13600 - klasse 6) en de kabel heeft een mantel van PVC isolatie en is NBR/PVC oliebestendig.

Details
Materiaal kabel: PVC isolatie en NBR/PVC oliebestendige mantel
Materiaal eyelets: Elektrolytisch/ vertind onthard koper (EN13600 - klasse 6)
Kleur: Rood (RAL 3000)
Standaarden: HD.22.6, IEC 245-6

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags