Einhell CE-BC 15 M Acculader / Jumpstarter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Slimme acculader/ jumpstarter voor 12V accu's van motoren, auto's, lichte vrachtauto's, boten, vrachtwagens en meer. Een automatische acculader / druppellader en starthulp.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€129,95
Incl. btw

Einhell CE-BC 15 M Acculader / Jumpstarter

De Einhell CE-BC 15 M is een microprocessor gestuurde 6-staps acculader met snellaadfunctie en startboost voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans, vrachtwagens en meer.

De Einhell CE-BC 15 M is geschikt voor alle soorten accu's (met uitzondering van Lithium) van 3 tot ongeveer 300Ah voor 12V accu's.

De accu kan continue aangesloten blijven op de acculader. Dit is ideaal voor accu's met een lange inactiviteit zoals bijvoorbeeld; campers, motoren, grasmaaiers en boten.

Snelladen/ boostladen
Met de snellaadfunctie kan de CE-BC 15 M laden tot 15A. Snelladen kan geselecteerd worden met de "Current select" knop op de lader.

Startboost
De CE-BC 15 M kan een startboost geven van 100A tijdens het starten van een voertuig. Een startboost is altijd een starthulp. Dat wil zeggen dat het de accu in het voertuig helpt tijdens het starten. Is uw accu echt volkomen leeg dan heeft u zo mogelijk een zwaarder jumpstarter nodig. Afhankelijk van de staat van de accu en het vermogen van de motor (een dieselmotor of een motor met meer dan 4 cilinders heeft meer stroom nodig om te starten dan een kleine 3 of 4 cilinder motor) kunt u kiezen voor een jumpstarter met meer of minder startvermogen.
Voor voertuigen met een 3 of 4 cilinder motor en met een beperkte eigen capaciteit in de accu is deze booster prima geschikt.
Voor het gebruik van deze startbooster is een aansluiting van het apparaat op het 220-240V netwerk noodzakelijk. Deze startbooster heeft gene interne eigen accu. 

Let op: De startboost/ jumpstart is alleen mogelijk voor 12V systemen.

Geschikt voor
Deze druppellader is geschikt voor Gel, AGM, Onderhoudsvrije en lood-zuur accu's. De startfunctie kan gebruikt worden voor 12V voertuigen.

Automatische accuspanning detectie
De selectie van de accuspanning gebeurt automatisch.

Laadproces indicatie
Op het LCD-display wordt het laadproces inzichtelijk gemaakt. Dit geeft u een indicatie van hoe vol de accu is gedurende het laadproces. Ook het voltage dat de lader afgeeft kan tijdens het laden gemonitord worden.

Herstelfunctie
De Einhell CE-BC 15 M beschikt over een reconditionerings functie die diep ontladen accu's kan herstellen. Een opmerking hierbij is wel op zijn plaats: Een accu die eenmaal erg slecht is geweest zal nooit meer zo goed worden als dat deze was toen de accu nieuw was. Een slechte accu kan wel verbeteren na het herstelprogramma gedraaid te hebben.

Beveiliging
De Einhell CE-BC 15 M is beschermd tegen overladen, kortsluiting en verwisselde plus- en minpolen (ompoling).

Handvat
Op de lader is een kunststof handvat aanwezig waarmee u de lader gemakkelijk op kunt pakken en naast of inde buurt van het voertuig kunt plaatsen.

Winterstand
In koude omstandigheden (5 graden of kouder) kan de lader ingesteld worden op de winterstand (het sneeuwvlokje op de lader). Hiermee wordt de accu onder koude omstandigheden geladen en onderhouden met een iets hoger voltage waardoor de accu beter vol en onderhouden blijft. 

Accuklemmen
Bij de lader worden snoeren met accuklemmen (ook wel krokodillenklemmen genoemd) geleverd. 

Laadvermogen
Het laadvermogen van de CE-BC 15 M is maximaal 15A voor 12V accu's. 

Laadtijd (indicatief)
De indicatieve laadtijd van een lege 150Ah accu door een acculader met een vermogen van 15A is 11 uur. Dit is berekend door de accucapaciteit van 150A te delen op de capaciteit van de acculader (150/15) en dan nog ongeveer 10% van die uren erbij op te tellen. 

Garantie
U heeft 2 jaar volledige garantie op uw acculader van Einhell.

Handleiding
Klik hier voor een handleiding van de Einhell CE-BC 15 M (in 6 talen waaronder het Nederlands).

Productsheet
Klik hier voor een productsheet van de Einhell CE-BC 15 M (in het Engels).

Voltage: 6V / 12V
Accuvermogen: 6V 3 - 60A, 12V 3 - 300Ah
Soorten accu’s: Gel, AGM, Standaard, Natte accu's, MF (onderhoudsvrije accu's)
Maximale laadstroom: 6V - max. 2A, 12V - max. 15A (snelladen)
Afmetingen (L x B x H): 345 x 340 x 210 mm
Gewicht: Ongeveer 6 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags