GYS GYSpack 750 - Jumpstarter en 12V voeding

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's en campers. Tevens is de GYSpack 750 een 12V voeding. Het startvermogen van deze booster bedraagt 750A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€469,95
Incl. btw

GYS GYSpack 750 - Jumpstarter en 12V voeding

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's, campers en bestelbusjes of soortgelijke voertuigen. Tevens is de GYSpack 750 een 12V voeding. De GYSpack 750 is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V.

Geschikt voor het starten van
Deze GYSpack 750 jumpstarter 12V is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto en zelfs een dieselmotor van een camper. De GYSpack jumpstarter is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 200Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

Portable accu
De sigarettenaanteker uitgang aan de zijkant van het apparaat kan gebruikt worden als 12V ingang voor accessoires die u kunt aansluiten met een sigarettenaansteker stekker. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld op vakantie, tijdens kluswerkzaamheden of tijdens een dagje uit. 

12V
De GYSpack jumpstarter 12V is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen.

12V voeding voor 12V elektrische apparaten

De GYSpack 750 is te gebruiken als een 12V voeding via de sigarettenaansluiting inlet op de booster. Deze voeding is bedoeld voor 12V toepassingen zoals TV, verlichting of laptop.

Startvermogen
Het startvermogen van de GYSpack 750 jumpstarter 12V is 750A met een piekvermogen van 2500A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto, een bestelbus of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 200Pk). 

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven op een duidelijk LCD scherm aan de voorzijde van het apparaat.

LED verlichting
Aan de voorzijde van de booster is een LED lamp aanwezig met 7 x 3,6 Watt aan lichtvermogen. Dit geeft een fel licht en zorgt ervoor dat u in het donker voldoende licht heeft tijdens het starten of tijdens het oppompen van banden bijvoorbeeld.

Particulier en zakelijk gebruik
Deze GYSpack startbooster is bedoeld voor particulier en zakelijk gebruik. 

Onderhoud
De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig. U kunt de startbooster ook altijd aangesloten laten aan de lader, hiermee weet u altijd zeker dat de booster vol is en hiermee wordt de interne accu ook altijd goed onderhouden.

Beveiligingen
De GYS GYSpack 750 is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de polen (en geeft dan een akoestisch alarm) en de onboard elektronica wordt niet overbelast door gebruik van de GYSpack.

Details
Afmetingen: 36 x 20 x 43 cm
Gewicht: 14 Kg
Startvermogen: 750A
Piekstartvermogen: 2500A
Aan/uit schakelaar: Ja
Alarm voor verkeerd aansluiten: Ja
Zekering in de booster: Ja (inclusief 1 reserve zekering meegeleverd)

Handige extra informatie bij uw GYSpack 750

 

Gewicht: 14 Kg
Startvermogen: 750A
Piekvermogen: 1450A CC en 2500A piekvermogen
Voltage: 12V
Laadstroom: N.v.t.
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Afmetingen: 36 x 20 x 43 cm
Netspanning: 100-240 V 50/60 Hz
Capaciteit interne accu: 28Ah
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags