Mastervolt DC Distribution 500

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Mastervolt DC Distribution 500 is een DC verdeler waarmee u veilig tot maximaal vier gelijkstroomapparaten aansluit. De DC Distribution 500 geeft een alarm door als een zekering breekt.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€369,95
Incl. btw

Mastervolt DC Distribution 500

De Mastervolt DC Distribution 500 is de kleinste DC verdeler op de markt. Met de DC Distribution 500 sluit u veilig tot maximaal vier gelijkstroomapparaten aan. Apparaten die u kunt aansluiten zijn bijvoorbeeld een acculader, een omvormer, een dynamo en eventueel zonnepanelen. De DC Distribution 500 bewaakt de interne zekeringen en de staat van de zekeringen kunt u volgen via het MasterBus communicatieplatform (aflezen op bijvoorbeeld de EasyView 5).

Verbinden met MasterBus
Verbinden met het MasterBus netwerk? Lus de bijgeleverde plug & play kabel eenvoudig door naar het volgende MasterBus product. Dat is alles wat nodig is om de DC Distribution 500 aan te sluiten binnen het MasterBus netwerk.

Informatie van de DC Distribution 500 aflezen
Om de informatie van de DC Distribution 500 af te kunnen lezen heeft een display nodig zoals bijvoorbeeld het EasyView 5 paneel. Het EasyView paneel geeft alle zekeringen logische namen die doorverwijzen naar de bijbehorende apparatuur. Zodoende krijgt u begrijpelijke foutmeldingen zoals bijvoorbeeld “zekering acculader defect”.

Meegeleverde zekeringen
De DC Distribution 500 biedt wordt standaard geleverd met vier ANL zekeringen: 80, 80, 125 en 160 A. Met een reservezekering van 125 A.

Geleverd inclusief
De DC Distribution wordt geleverd met de volgende onderdelen: de DC Distribution 500 zelf, vier standaard zekeringen en één reservezekering, MasterBus terminator, MasterBus-kabel en isolatiekappen voor DC aansluitingen.

Eenvoudige installatie
De DC Distribution 500 installeert u eenvoudig doordat de aansluitingen makkelijk bereikbaar en bedienbaar zijn, een duidelijk gebruikshandleiding is meegeleverd en montage van de DC Distribution gemakkelijk gedaan wordt door de montagegaten en duidelijke afmetingen die onderop de DC Distribution worden weergegeven. De DC Distribution 500 behoort tot de MasterConnect serie van apparaten en is daarmee direct aan te sluiten aan de MasterShunt 500 via de DC-aansluitingen (zie hiervoor foto's 4 en 5).

Nederlandstalige handleiding
Uw DC Distribution 500 wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Daarnaast worden handleidingen in meerdere talen meegeleverd zoals Engels.

Handige extra informatie bij uw acculader:

Specificaties
Aansluiting op de MasterBus mogelijk: Ja (geen voeding voor het MasterBus net)
Accuspanning: 12V, 24V of 48V DC
Maximale stroom: 300A continu en 500A gedurende 5 minuten
Afmetingen: 150 x 216 x 65 mm
Gewicht: 1,2 kg
Beschermingsgraad: IP21

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags