Ratio Walstroom invoer/inlet 16A kunststof verchroomd met snoer

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Ratio kunststof walstroominlet is verchroomd en heeft een 0,3 meter lang snoer. Te gebruiken voor boot, camper of caravan als 16A/230V invoer. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€79,95 €64,95

Incl. btw

Ratio Walstroom invoer/inlet 16A kunststof verchroomd met snoer

Deze Ratio walstroominlet/walstroom inbouwcontactdoos van verchroomd kunststof met snoer (0,3 meter) is te gebruiken voor uw boot (of camper of caravan) als 230V invoer. Met bajonetsluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

Deze inlet is voorzien van isolatiekap en rubberen sleeve, met daaraan vast het eerste deel van de interne bekabeling. Het snoer verbindt u met de interne kabels / galvanische islolator die uiteindelijk de verbinding maken met de wandcontactdozen.

Geschikt voor 16A/230V | 3G2,50mm2
Deze inlet/walstroom inbouwcontactdoos is geschikt voor 16A/230V aansluitingen en kabels. Bij deze inlet is een 16A kabel van 2,50mm2 geschikt.

Afsluitbaar deksel
Het afsluitbaar deksel sluit de inlet waterdicht af. Ook als de daarvoor bestemde walstroomkabel aangesloten is ontstaat een waterdichte aansluiting op de inlet.

Met o.a. Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

AC16 Power System
Deze accessoire is onderdeel van het Ratio Electric AC16 Power System, een compleet plug & play walstroomsysteem voor boten. Het systeem is flexibel en eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Alle componenten gebruiken de snap-in verbindingen voor installatie zonder gereedschap.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags