Schumacher 6V 850CA

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Schumacher Booster 6V 850CA is een professionele krachtige startbooster geschikt voor 6V voertuigen zoals oldtimers, collectievoertuigen, 6V motorfietsen en 6V tractoren.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€850,00
Incl. btw

Schumacher 6V 850CA

De Schumacher Booster 6V 850CA is een booster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een 6V voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van het voertuig.

Geschikt voor het starten van
Deze SOS Booster Micro is geschikt voor o.a. het starten van 6V voertuigen zoals oldtimers, collectievoertuigen, 6V motorfietsen en 6V tractoren.

De SOS Booster 6V 850CA start probleemloos een diesel of benzinemotor tot ongeveer 100 PK.

12V
De SOS Booster 6V 850CA is geschikt voor 6V systemen/ voertuigen.

Startvermogen
Het startvermogen van de 6V 850CA is 850A. Met een grote en krachtige interne AGM accu kunt u meerdere startpogingen probleemloos uitvoeren met deze krachtige starthulp.

Interne AGM accu
De interne accu’s van SOS booster zijn AGM-batterijen. AGM accu’s zijn robuust en hebben het vermogen om zeer snel zeer hoge stroomsterkte af te geven.

De startkabels
De bijbehorende startkabels zijn 1,50 meter lang en dubbel geïsoleerd. De zijn flexibel en hebben een zeer hoog geleidingsvermogen voor de optimale doorgifte van stroom.

De klemmen/ accu-aansluitingen
De krokodillenklemmen zijn praktisch vormgegeven met een gebogen bek en een grote opening. Ze zijn volledig geïsoleerd. De blauwe klem is uitgerust met een LED-lamp voor eenvoudiger en veiliger gebruik, zelfs in het donker.

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De SOS Booster 6V 850CA heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd kan raken.

Beveiligd tegen ompoling
De SOS Booster 6V is beveiligd tegen ompoling. Dus zelfs als u de plus aansluit op de min van de accu en andersom, dan zal dit geen nadelige gevolgen hebben van de SOS 6V 850CA en ook niet voor het voertuig.

Laadstatus van de SOS Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke meter aan de voorzijde van het apparaat.

Onderhoud
De SOS Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 3 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

Opladen van de SOS Booster
Het opladen van de SOS Booster kan via de meegeleverde 2A acculader (AC/DC 230V stopcontact) of via de meegeleverde oplaadkabel DC/12V voor in een voertuig (via de sigarettenaansteker van het voertuig).

 

Gewicht: 14,25 kg
Startvermogen: 850A
Piekvermogen:
Voltage: 6V
Laadstroom: 16A
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop) en Lithium Ion
Afmetingen: 37,5 x 11 x 32 cm
Netspanning: 220V
Capaciteit interne accu:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags