Telwin Booster Startronic 330 - starter, lader en tester - 230V

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze digitale, microprocessor gestuurde lader, starter én onderhouder is een rots in de branding voor bijna alle type accu’s van auto, kleine boot, vrachtwagen of bus. De Startronic 330 is een prima lader, starter en tester.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€625,00 €599,00

Incl. btw

Telwin Booster Startronic 330 - starter, lader en tester - 230V

Deze digitale, microprocessor gestuurde lader, starter én onderhouder is een rots in de branding voor bijna alle type accu’s van auto’s, bussen en bijvoorbeeld kleinere boten en vrachtwagens. De Startronic 330 laadt en start in rap tempo en beschermt bovendien uw kostbare on-board elektronica.

Test, Charge, Tronic, Start of Stand-by
Alle accu’s (lood, gel, wet, AGM, start-stop) van 6/12/24V voertuigen varen er wel bij. De Telwin Startronic booster en acculader met veel extra’s kent een ultramoderne technologie. U kiest eenvoudig de modus die u en uw voertuig op dat moment verder helpt: Test, Charge, Tronic, Start of Stand-by.

Behoud van uw instellingen
De modus Stand-by activeert zichzelf bij het aansluiten op de sigarettenaansteker (extra praktisch!) van de auto. Dit voorkomt dat uw instellingen van de on-board computer ongewenst kwijtraken wanneer u de accu loskoppelt. Ideaal, zeker ook voor garagehouders: géén tijdrovende herprogrammering!

Voorkomen van overbelasting
Met de modus Tronic beheert u de elektronische regeling van de laadstroom, de automatische onderbreking evenals de herstart. De Safe Start, in de modus Start, voorkomt overbelasting van uw on-board elektronica. Deze technologie beschermt daarmee ABS, airbags, elektronische ontsteking en andere elektronica.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

Zeer overzichtelijk
Het display is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De waarschuwingslampjes laten niets te raden over. De stand van zaken wat betreft laadstroom (1÷30A), laadtijd en/of voltage staat telkens helder aangegeven. Hetzelfde geldt voor de laadstatus. De Startronic 330 is uitstekend beveiligd, zoals tegen omkering van polariteit, uitval van de acculader en thermostatische onderbreking.

Zie ook de datasheet en de handleiding van de Startronic 330.
 

Voltage: 6V / 12V / 24V
Accuvermogen:
Soorten accu’s: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Maximale laadstroom:
Afmetingen (L x B x H): 26 x 23 x 39 cm
Gewicht: 16,3 kilogram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen