Victron GX GSM 4G internet dongle

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.

€308,95 €284,95

Incl. btw

Victron GX GSM 4G internet dongle

De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren. Deze GSM 4G module heeft een ingebouwde GPS-ontvanger.

Simkaart vereist
De Victron GX GSM 4G is een mobiel modem dat voorziet in mobiel internet voor uw systeem en daardoor is ook een verbinding mogelijk met Victron Remote Management (VRM). Een SIM-kaart met data abonnement is vereist voor de goede werking en internetverbinding. De verbruikte data is afhankelijk van hoe vaak u het systeem updates laat versturen naar het VRM. Als u dat iedere 10 minuten doet dan kost dit ongeveer 200Mb aan data per maand.

Bedoeld voor
De Victron GX GSM internet dongle is een accessoire voor Victron Venus-apparaten, zoals de Color Control GX, Venus GX en de Octo GX.

Meegeleverd
De Victron GX GSM 4G module bevat een GX GSM dongle, een USB-kabel van 1 meter en een kleine indoor GSM-antenne. Naast internet heeft de GX GSM ook een GPS-ontvanger. Om van die functionaliteit gebruik te maken is de optionele actieve GSM-antenne (GSM900100100) en een geïnstalleerde SIM data kaart nodig.

Details
Afmetingen: 106×42.5×22 mm

Handige extra informatie bij uw Victron GX GSM

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags