Victron Phoenix Charger Control

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Phoenix Charger Control is een controlepaneel die het mogelijk maakt om de laadstroom aan te passen en daarnaast de systeem status af te lezen. Dit paneel is geschikt voor alle Phoenix laders met een VE.Direct netwerkaansluiting.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€94,95
Incl. btw

Victron Phoenix Charger Control

De Victron Phoenix Charger Control is een controlepaneel die het mogelijk maakt om de laadstroom aan te passen en daarnaast de systeem status af te lezen.

Het Phoenix Charger Control-paneel maakt bediening en bewaking op afstand van het laadproces mogelijk met LED-indicatie, een aan/uit knop en een draaiknop voor het laadvermogen.

Beperkte walstroom of generator
Via het Phoenix Charger Control-paneel is het mogelijk om de uitgangsstroom in te stellen om zo het gebruikte vermogen van de AC-stroomvoorziening te beperken. Dit komt vooral van pas als de lader stroom ontvangt via beperkte walstroom of in geval van een kleine aggregaat/ generator.

Automatische Dim-functionaliteit
De lichtintensiteit van de LEDs wordt 's nachts automatisch verlaagd.

Verbining met de Phoenix laders
Voor verbinding met de Phoenix laders kunt u een standaard UTP-kabel gebruiken.

Geschikt voor
Dit paneel is geschikt voor alle Phoenix laders met een VE.Direct netwerkaansluiting. Let op! Deze Charger Control is niet geschikt voor de Phoenix Smart laders. 

Aansluiten en montage
De Victron Phoenix Charger Control sluit u aan met een standaard UTP kabel. Ten behoeve van de montage op een wand wordt een mal t.b.v. de boorgaten meegeleverd inclusief 4 schroeven.

Details
Afmetingen: 65 x 120 x 32 (52 inclusief draaiknop) mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags