Victron Shunt 1000A/50mV

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Shunt 1000A/50mV is nodig voor stroommeting met analoge of digitale monitors. Hierbij wordt de stroom gemeten met een kleine spanning over een shunt. Deze shunt wordt gebruikt in combinatie met de BMV monitoren.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€142,95 €120,95

Incl. btw

Victron Shunt 1000A/50mV

De Victron Shunt 1000A/50mV is nodig voor stroommeting met analoge of digitale monitors. Hierbij wordt de stroom gemeten met een kleine spanning over een shunt. Deze shunt wordt gebruikt in combinatie met de BMV monitoren en ook standaard meegeleverd bij deze monitoren.

De Victron Shunt 1000A/50mV is nodig voor stroommeting met analoge of digitale monitors. Hierbij wordt de stroom gemeten met een kleine spanning over een shunt. De benodigde printplaat is niet inbegrepen in dit product. Het is wel bij te bestellen bij dit product en wordt onderaan deze pagina getoond bij de gerelateerde producten. Hoe kleiner de meetspanning op de shunt, des te kleiner zijn de invloeden op de rest van het circuit van het systeem. 50mV biedt een uitstekend resultaat en heeft minimale invloed op de rest van uw systeem.

De shunt is een weerstand waarbij het kleine spanningsverschil over deze weerstand wordt geëvalueerd door een meetapparaat zoals de Victron BMV monitoren. Deze monitoren meten met de shunt de stroomsterkte en geven de gerelateerde waarden door op het display.

Aansluitingen
De shunt 1000A/50mV bevat 2 x M10 bouten voor de aansluitingen op de accu en de load of de lader.

Details
Model: Shunt 1000A/50mV
Afmetingen: 80 x 30 x 168 mm
Gewicht: Ongeveer 0,8 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags