Victron Skylla-TG 48/50

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Skylla-TG 48/50 is een veelzijdige krachtpatser als het gaat om het laden van 48V accu's. De Skylla-TG is licht en compact en de laad-spanning kan aangepast worden aan elk type open of gesloten accu.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€1.928,95
Incl. btw

Victron Skylla-TG 48/50

De Victron Skylla-TG 48/50 is een veelzijdige krachtige 48V acculader. De Skylla-TG is licht en compact en de laad-spanning kan aangepast worden aan elk type open of gesloten accu. De Skylla-TG wordt veel toegepast in situaties waar snel en veilig acculaden van belang is. Vooral voor gesloten, onderhoudsvrije accu’s is een stabiele laadspanning erg belangrijk. Overspanning leidt tot overmatig gassen en uitdroging. De Skylla-TG biedt deze stabiele laadspanning.

Geschikt voor
De Victron Skylla-TG 48/50 is geschikt voor alle soorten 48V loodzuur accu's van 250 tot 500 Ah. 

Geschikt voor wisselspanning - en voor gelijkspanning voeding
De Victron Skylla-TG 48/50 is naast voeding via wisselspanning (walstroom) ook geschikt voor voeding met 180 tot 400 V gelijkspanning.

Gecontroleerd laden
De Victron Skylla-TG 48/50 heeft een microprocessor die het laden nauwkeurig in 3 stappen regelt. Het laadproces verloopt volgens de IUoUo karakteristiek (I-phase (constant electric current oftewel bulklading), Uo-phase (constant over-voltage oftewel de Absorptie fase), and U-phase (constant voltage oftewel de Float fase of onderhoudsladen)). Dit werkt sneller dan andere laadprocessen en zorgt voor een gecontroleerde manier van laden.

Voeding
De Skylla-TG is prima te gebruiken als voeding (bij het
ontbreken van accu’s of grote buffercondensatoren) vanwege de perfect gestabiliseerde uitgangsspanning.

Temperatuurcompensatie
Bij uw Skylla-TG wordt een temperatuursensor meegeleverd. De temperatuursensor zorgt ervoor dat de laadspanning afneemt wanneer de accutemperatuur stijgt. Dit is belangrijk voor het goed laden en onderhouden van onderhoudsvrije accu’s (anders kunnen dit soort accu’s uitdrogen door overladen).

Voltage Sensing
De Skylla-TG meet de laadspanning op de accu of op het DC verdeelpunt. De Skylla-TG compenseert vervolgens het spanningsverlies door de aanwezige kabelweerstand. Door deze zogenaamde ‘Voltage Sensing’ ontvangt uw accu altijd de juiste laadspanning wat de levensduur van de accu ten goede komt.

Gebruiksaanwijzing
Bij uw lader ontvangt u een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing is verder beschikbaar in het Engels en Duits.

Handige extra informatie bij uw Skylla

Details
Ingangsspanning (V AC): 230V
Ingangsspanning bereik (V AC): 185-264V
Ingangsspanning bereik (V DC): 180-400V
Frequentie (Hz): 45-65 Hz
Laadstroom accessoire accu (A): 50A
Laadspanning 'absorption' (V DC): 57V
Laadspanning 'float' (V DC): 53V
Geschikt voor accu's: 250-500 Ah
Afmetingen: 365 x 250 x 257 mm
Gewicht: 10 kg
Temperatuurbereik: -40 tot +50°C
Accu-aansluiting: M8 bouten
230 V AC-aansluiting: 2,5mm2 (AWG 6) schroefklemmen
Beschermklasse: IP 21

De juiste bekabeling, montage en beveiliging van uw installatie
Ook voor de juiste bekabeling van uw installatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben voor alle aansluitingen de beste kabels die u per meter kunt bijbestellen bij uw bestelling. Naast kabels hebben we ook zekeringenzekeringhoudersperskabelogen en meer voor de montage en inrichting van uw installatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags