Alle accessoires voor walstroom

Accessoires voor walstroom. Zie ons complete assortiment producten voor maritiem laden, inclusief walstroom kabels en walstroom netwerkaccessoires. Walstroom CEE stekkers, clips, inlets, outlets, wandcontactdozen, splitterkabels, verloopkabels elektrische kasten en nog veel meer. Acculaders.nl heeft alles voor het aanleggen van een stroomnetwerk aan wal, meestal ten behoeve van de boot.

Aan boord gebruikmaken van 230V 50-60Hz walstroom. Daarvoor is op zijn minst een CEE stekker / (verloop)kabel nodig. In de moderne boot zelf is er het reguliere stopcontact zoals Schuko, maar daarvoor moet uiteraard wel de adaptie van de CEE stroom outlet aan wal naar de Schuko outlet in de boot gemaakt worden.

Normaal gesproken is er aan de buitenzijde van de luxere boot een CEE inlet: daarin past de andere zijde van de CEE walstroomkabel. Naar de binnenzijde van de boot toe is er via bekabeling en meestal een aardlekschakelaar de connectie met een Schuko outlet, waarin de stekkers passen van apparaten zoals, bijvoorbeeld, de oplader en koffiemachine.

Kenmerken van de blauwe CEE walstroomstekker

Een andere mogelijkheid, zoals voor het tijdelijk gebruikmaken van walstroom voor een eenvoudige sloep zonder stopcontact, is de volgende. U maakt, eenmaal aangekomen in de haven, verbinding met de walstroom via een walstroomkabel met CEE walstroomstekker aan de ene zijde. Aan de andere zijde hebt u, bij een verloopkabel, adapter of splitter, een Schuko uitgang. Daarin kunt u dan de oplader, geluidsdrager of mini koffiemachinetje aansluiten. 

3-polig
De blauwe CEE walstroomstekker heeft drie gaten / uitsparingen (aan ‘vrouwtjeszijde’) en drie pinnen (aan ‘mannetjeszijde’). Een van de polen is dikker: de aardepool. In de meeste Europese landen is sprake van deze 3-polige connectie. Walstroomstekkers zijn gemaakt voor gure weersomstandigheden. Deze industriële stekkers zijn dan ook spatwaterdicht.

Slaag hier voor elke walstroom accessoire

Wij verkopen walstroom accessoires zoals bekabeling in alle lengtes, adapters van CEE walstroom naar Schuko of NEMA, en combinaties daarvan: denk aan verlengkabels met verlopen. We verkopen ook walstroom accessoires zoals de boot inlet, CEE-Schuko stroomkabels, losse CEE walstroomstekkers, CEE kabelhaspels, walstroom outlets en CEE aardlekbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor walstroom producten van merken zoals Marinco, Ratio en Mastervolt.

 

Lees meer
Filter uw productenRatio Walstroomkabel 25 meter 32A
Ratio Walstroomkabel 25 meter 32A
Ratio Walstroomkabel 32A van 25 meter met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere een zwarte 230V stekker. De kabel (3 aders à 6.00mm2) is geschikt voor aansluiting op de bijbehorende RVS of kunststof walstroom inlet. Buitendiameter: 14.0mm.

€269,95

Informatie
Schakelbox voor Walstroom (230V relais)
Schakelbox voor Walstroom (230V relais)
Met deze schakelbox voor walstroom kunt u de walstroom schakelen afhankelijk van de status van uw accu's. U kunt op die manier het gebruik van uw zonnepanelen optimaliseren door de stroom af te sluiten als uw accu's een bepaald niveau bereiken.

€199,95

Informatie
DEFA MiniPlug Walstroomkabelset 2,5 meter 16A + chassis
DEFA MiniPlug Walstroomkabelset 2,5 meter 16A + chassis
Een complete DEFA walstroomkabelset met een walstroomkabel van 2,5 meter en een aansluitkabel van 1,5 meter met aan één zijde een chassisdeel en aan de andere zijde een 250V stekker. Inclusief montagemateriaal.
SALE Ratio Walstroom stekker 16A
Ratio Walstroom stekker 16A
Deze Ratio Walstroom stekker van 16A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.

€64,95 €42,95

Informatie
Marinco Walstroom invoer/inlet 16A RVS NEMA
Marinco Walstroom invoer/inlet 16A RVS NEMA
Marinco walstroominlet van sterk RVS16. Voor boot, camper of caravan, als 16A/230V invoer. Met waterdichte, stabiele Easy Lock, inclusief soft touch, voor een eenvoudige en IP56 geïsoleerde sluiting . Inlet / wandcontactdoos bestemd voor walstroomkabels.

€134,95

Informatie
DEFA MiniPlug Aansluitkabel 10M Oranje
DEFA MiniPlug Aansluitkabel 10M Oranje
Een losse DEFA aansluitkabel van 10 meter. Deze kabel gebruikt u ter vervanging van de meegeleverde kabel bij de walstroomkabel set 16A.

€249,95

Informatie
SALE Ratio Walstroom stopcontact/ outlet 16A RVS
Ratio Walstroom stopcontact/ outlet 16A RVS
Deze Ratio RVS walstroomoutlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 230V invoer. De outlet is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

€89,95 €79,95

Informatie
SALE Ratio Walstroom invoer/inlet 16A RVS vierkant
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A RVS vierkant
Deze Ratio RVS walstroominlet (vierkante variant) is te gebruiken voor uw boot, camper/caravan als 16A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

€179,95 €59,95

Informatie
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A kunststof
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A kunststof
Deze Ratio kunststof walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 16A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.
DEFA Wandcontactdoos Zwart
DEFA Wandcontactdoos Zwart
Zwarte wandcontactdoos van het merk DEFA voor het aansluiten van een apparaat met een schuko-stekker in een vaar- of voertuig.
SALE Ratio Walstroom invoer/inlet 32A RVS
Ratio Walstroom invoer/inlet 32A RVS
Deze Ratio RVS walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 32A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

€179,95 €84,95

Informatie
Ratio Walstroom stekker 50A
Ratio Walstroom stekker 50A
Deze Ratio Walstroom stekker van 50A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.
*Incl. btw
Pagina 1 van 7