Druppellader.com - weblog over druppelladers, acculaders en batterijladers.

Soorten accu’s

  • Geplaatst op
Soorten accu’s

Er bestaan natte accu’s, droge accu’s, startaccu’s, stationaire accu’s en nog veel meer verschillende soorten accu’s. Batterijen en accu’s worden dan ook op veel verschillende manieren gebruikt. Ook worden ze uit verschillende materialen gemaakt. In dit artikel wordt beschreven welke accu’s er zijn, waarvoor ze gebruikt worden en wat de voor- en nadelen zijn.

Batterijlader, acculader, druppellader of onderhoudslader?

  • Geplaatst op
Batterijlader, acculader, druppellader of onderhoudslader?

Is het nu een batterijlader, acculader, druppellader of onderhoudslader? De termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar in dit artikel zullen we ze verduidelijken. U vindt informatie rond de verschillende termen en wat precies de verschillen en gelijkenissen zijn tussen deze verschillende laders.

Onderhoud van uw accu

  • Geplaatst op
Onderhoud van uw accu

Het onderhoud van uw accu is zeer belangrijk. Dit kan u veel kosten besparen en het kost niet veel tijd. Door goed onderhoud kunt u de levensduur van uw batterijlader verlengen met vele jaren. In dit artikel vindt u meer informatie over hoe u uw accu het best kunt onderhouden. Daarnaast geven we informatie met wat er kan gebeuren indien u uw accu niet onderhoudt.

Stappenplan voor keuze juiste lader

  • Geplaatst op
Stappenplan voor keuze juiste lader

Verschillende merken laders zijn te vinden op Druppellader.com. De accu en de toepassing van uw batterijlader zijn uiteraard beslissende factoren voor uw keuze. Toch blijft het moeilijk om de ideale lader te vinden. Daarom hebben wij een stappenplan voor u opgesteld. Hierdoor zal u altijd voor de perfecte accu kiezen.