Uitgelegd + toegelicht: Victron Blue Smart

  • Geplaatst op
Uitgelegd + toegelicht: Victron Blue Smart

De Victron Blue Smart range bestaat uit drie acculaders met Bluetooth en verschillende IP-classificaties: IP22, IP65 en IP67.

Over de Victron Blue Smart IP22, IP65 en IP6 acculaders hebben we op afzonderlijke pagina’s het volgende beschreven. 1) de algehele kenmerken, 2) de verschillen tussen deze Blue Smart laders, en 3) wat precies de Bluetooth functie en de bijhorende VictronConnect App inhouden. Bovendien hebben we 4) speciaal alle Blue Smart accessoires verzameld.


De online functionaliteit is één van de grotere overeenkomsten van de Victron Blue Smart acculaders IP22, IP65 en IP67. Verder zijn alle varianten zijn zeer geavanceerd op het vlak van microprocessor gestuurde meerstaps laad- en onderhoudslaadfuncties. Ze zijn geschikt voor meerdere typen accu’s en hebben onder andere een geavanceerde beveiliging tegen overladen en onderladen. Evenals temperatuurbewaking en verregaande accuherstelfuncties.

 


Meer weten over de algehele kenmerken van de Victron Blue Smart acculaders.

Onderscheid tussen de IP22, IP65 en IP67 Blue Smart

Het onderscheid tussen de drie Victron Blue Smart laders met Bluetooth functie bestaat natuurlijk ten eerste uit de IP-klassen die ook duidelijk onderdeel zijn van de productnaam. De cijfers duiden de mate van beveiliging van de apparaat-constructie aan in relatie tot water en vocht. Enerzijds ten opzichte van het apparaat zelf en anderzijds ten opzichte van de gebruiker ervan. Verder is er ook onderscheid tussen deze laders, met name als het gaat om het laadvermogen en de aansluitingsmogelijkheden.

Meer weten over de verschillen tussen de Victron Blue Smart IP22, IP65 en IP67 laders.

Hoe werkt de VictronApp en wat kun je ermee?

Blue Smart acculaders. En andere accu-gerelateerde Smart apparaten van Victron die voorzien zijn van Bluetooth. In combinatie met de VictronConnect App checkt u daarmee altijd en overal de real time status van de batterij en de lader. Indien nodig stelt u deze vervolgens direct en op afstand bij. Maar wat kunt u er eigenlijk precies mee, met deze Victron connectiviteit? Wat hebt u precies nodig, en natuurlijk: hoe werkt het?


Lees het op onze pagina met VictronConnect App uitleg en mogelijkheden.Victron Blue Smart acculaders accessoires

Druppellader.com verkoopt niet alleen de Victron Blue Smart acculaders IP22, IP65 en IP67 zelf, maar óók meerdere handige accessoires daarvoor. Denk aan de Blue Smart wandhouder, aan de opberg-/draagkoffer en aan de beschermende Victron accubumper.

Bekijk de accessoires voor de Victron Blue Smart acculaders.

Aanvullende vragen? Lees de uitlegpagina’s of neem rechtstreeks contact met ons op. Als specialist in Victron producten hebben we:

  1. Een zeer uitgebreid Victron productassortiment
  2. Houden we deze producten op voorraad
  3. Kennen we deze producten stuk voor stuk
  4. Kennen we de vele mogelijkheden ervan voor in energiesystemen
  5. Kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen bieden!