Wij versturen ook naar vakantieadres!

  • Geplaatst op
Wij versturen ook naar vakantieadres!

Iets nodig of vergeten op vakantie als het om stroom gaat? Druppellader.com bezorgt evengoed op uw vakantieadres!

Druppellader.com bezorgt óók op een vakantieadres, in Nederland en daarbuiten. Snel een product ontvangen op de camping, het vakantiepark, in het hotel, de haven of op een andere plek waar u bent tijdens vakantie? Als het om stroom gaat, regelen we het; ook bezorging in het buitenland.


Dat geldt voor al onze producten en accessoires om elektriciteit goed en veilig zijn werk te kunnen laten doen. Van onderhoudslader tot omvormers, van galvanische isolator tot powerbank, van startkabels tot krachtige startbooster. Als op vakantie de stroom het niet doet, een elektrische aansluiting niet werkt, laden niet lukt vanwege een defecte lader, een elektrische verbinding ontbreekt, de caravan of het schip daardoor stilstaat of stilligt, de boordinstallatie niet functioneert... Dan bestelt u via deze webshop het missende product waarmee u weer verder kunt. We sturen het direct uit vanuit ons magazijn. 

Druppellader.com bezorgt ook op uw vakantieadres

Raakt een product defect waardoor een apparaat, offgrid installatie of systeem niet meer werkt? Bent u een dergelijk product vergeten mee te nemen vanuit huis? Laat het bezorgen door Druppellader.com. Ook als u elders verblijft in Europa zenden wij snel en voortvarend het bestelde product ons magazijn uit, naar het door u opgegeven adres van de haven, de camping of bijvoorbeeld het hotel. We sturen het product of de producten die u vóór 22.00 bestelt direct uit.

 

Of u nu met de camper bent aanbeland op de camper, onderweg bent naar een volgende hotelbestemming of met het schip aan de haven ligt: stroom is onontbeerlijk voor het vervoermiddel zelf, voor de mover van de caravan, voor de aangesloten mobiele apparatuur, voor het off-gridsysteem of welke elektrische verbinding dan ook.

Op vakantie bestellen bij een vertrouwde Nederlandse webshop

Of u zich nu op de camping bevindt, in een hotel, in de haven of onderweg bent naar een nieuw adres: vul simpelweg dat adres in bij de bestelling op onze webshop. Zo bestelt u gewoon bij uw vertrouwde webshop in Nederland. Alleen laat u het nieuwe product dan afleveren op uw vakantieadres; dat is feitelijk het enige verschil.

Let op: bij onverhoopte vertraging door oponthoud bij de bezorgende organisatie (zijnde niet Druppellader.com) en indien daardoor de levering zou plaatsvinden nadat u het vakantieadres al heeft verlaten, is dat voor eigen risico.

Bestellen vanaf camping, hotel of haven, ook in België en Duitsland

Druppellader.com regelt de verzending van het nieuwe product zoals u dat wilt. Zonder meerkosten, dus conform onze standaard tarieven, via PostNL. Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog door hen opgehaald. Om al daags erna op het adres van uw hotel of camping in Nederland te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel en nemen slechts 1 tot 2 werkdagen in beslag. Vertoeft u in een ander Europees land? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Naar de homepage van onze webshop.