Aardlekschakelaar

Een aardlekschakelaar detecteert eventuele lekstroom naar de aarde. Is hiervan sprake dan schakelt de aardlekschakelaar de stroomtoevoer van de gehele groepenkast automatisch uit. Dit gebeurt om eventuele elektrocutie te voorkomen. De ontstane lekstroom zou anders een persoon kunnen raken, bij het gebruiken van een niet-geaarde verbinding en/of wandcontactdoos.

Dit is een overzicht van onze aardlekschakelaars. We hebben een aardlekschakelaar voor in uw meterkast thuis of op de zaak. Een groepenkast in huis bestaat uit ten minste twee aardlekschakelaars, van 30 milliampère. Per aardlekschakelaar geldt in principe een maximum aantal van vier groepen. Ook hebben we een aardlekschakelaar die u kunt gebruiken in combinatie met uw autonome systeem / off-gridsysteem zoals voor op een boot, camper, caravan of autonome machine.

 

Lees meer
Filter uw producten

Chint Aardlekautomaat B 16A 3P+N 30mA
Chint Aardlekautomaat B 16A 3P+N 30mA
Met deze aardlekautomaat 16A 3P+N B-karakteristiek 30mA kunt u uw elektrische installatie beveiligen tegen tegen lekstroom en overstroom door overbelasting of kortsluiting. Deze aardlekautomaat is geschikt voor 3 fase 16A installaties.
Chint Aardlekautomaat B 32A 3P+N 30mA
Chint Aardlekautomaat B 32A 3P+N 30mA
Met deze aardlekautomaat 32A 3P+N B-karakteristiek 30mA kunt u uw elektrische installatie beveiligen tegen tegen lekstroom en overstroom door overbelasting of kortsluiting. Deze aardlekautomaat is geschikt voor 3 fase 32A installaties.
Mastervolt Shore Fix, 16 A/30 mA
Mastervolt Shore Fix, 16 A/30 mA
De Mastervolt Shore Fix aardlekschakelaar beschermt uw systeem tegen overbelasting, kortsluiting en aardfouten. Hierdoor worden onveilige situaties vermeden. De Shore Fix is uitgevoerd in een mooie robuuste behuizing.

€264,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1