Schakelaars | Tuimelschakelaars, standenschakelaars, nokkenschakelaars

Alle soorten en maten schakelaars zoals tuimelschakelaars, standenschakelaars en nokkenschakelaars zijn te vinden in deze categorie. De meeste schakelaars die wij aanbieden zijn bedoeld voor 6 tot 48V schakelingen.

Lees meer
Filter uw producten
SALE Victron Accuschakelaar 275A enkel polig
Victron Accuschakelaar 275A enkel polig
Deze hoofdschakelaar/ accuschakelaar van Victron is bedoeld om een enkele batterij in een enkele ladingsgroep/ gebruikersgroep te schakelen. Deze hoofdschakelaar is een single-circuit aan-uit accuschakelaar.

€43,95 €40,95

Informatie
Telux 2-polige Nokkenschakelaar 1-0-2 32A | 230 VAC
Telux 2-polige Nokkenschakelaar 1-0-2 32A | 230 VAC
Deze Telux 2-polige nokkenschakelaar is zeer geschikt voor toepassingen als motorschakelaar, hoofdschakelaar, bedieningsschakelaar of instrumentenschakelaar. Deze schakelaar is geschikt voor montage in schakelborden, machines en apparaten.
Tuimelschakelaar met blauwe LED
Tuimelschakelaar met blauwe LED
Mini Tuimelschakelaar bedoeld voor schakelingen van maximaal 12V en 16A. De schakelaar laat met een blauwe LED zien of de schakelaar aan of uit staat.
Tuimelschakelaar met rode LED
Tuimelschakelaar met rode LED
Mini Tuimelschakelaar bedoeld voor schakelingen van maximaal 12V en 16A. De schakelaar laat met een rode LED zien of de schakelaar aan of uit staat.
Tuimelschakelaar met groene LED
Tuimelschakelaar met groene LED
Mini Tuimelschakelaar bedoeld voor schakelingen van maximaal 12V en 16A. De schakelaar laat met een groene LED zien of de schakelaar aan of uit staat.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1