Acculader geschikt voor 110V stroomnet

Zoekt u een acculader of druppellader die geschikt is voor het 110V stroomnet? Wilt u de acculader ook kunnen gebruiken in Amerika bijvoorbeeld? Dan heeft u een lader nodig die ofwel alleen geschikt is voor 110V AC input ofwel een lader die zowel geschikt is voor 110V tot en met 220V aan input voltage.

In het overzicht van acculaders/ druppelladers hieronder hebben we voor u acculaders geplaatst die geschikt zijn voor gebruik in 110V stroomnetten. Ze zijn geschikt voor een AC (wisselstroom) input voltage van 100 tot 240 volt.

Tip: Let altijd wel op de stekkers ten behoeve van het stopcontact. De stekkers die aan de acculaders bevestigd zijn zijn geschikt voor de stopcontacten in Nederland. Wilt u uw lader ook kunnen gebruiken in andere landen dan heeft u mogelijk een adapter nodig voor uw stekker.

Optimate laders
De Optimate acculaders zijn vrijwel allemaal geschikt voor zowel het Europese stroomnet als voor het 110V net zoals in Amerika bijvoorbeeld. Om die reden ziet u veel Optimate laders in onderstaand overzicht staan.

Noco Genius producten
De producten van Noco Genius zijn van Amerikaanse makelij en daarmee ook altijd geschikt voor zowel 110V als 220V stroomnet. Dus zoekt u een acculader voor 110V dan kunt u ook prima een acculader van Noco Genius kiezen.

Lees meer
Filter uw productenTecmate Optimate Pro 1 Duo - 12V - 10A
Tecmate Optimate Pro 1 Duo - 12V - 10A
12V accu's tot ± 240 Ah
 
De Optimate Pro 1 Duo is een 10A 12V automatische acculader, voedingsbron en druppellader in een. Het is een zeer geavanceerde 12V acculader die tevens geschikt is voor 12V lithium accu's.

€189,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1