Groepenkast

Zoekt u een goede groepenkast voor uw boot, camper, caravan of andere autonome toepassing? Voor off grid systemen kunt u veelal een kleine groepenkast gebruiken waarmee u uw systeem goed beveiligd tegen kortsluiting. De groepenkasten bevatten vaak een aarlekschakelaar en een groep waaronder u uw apparatuur kunt aansluiten. De aangeboden groepenkasten hebben vaak een doorzichtig front waardoor u gemakkelijk de status van de groep en de aardlekschakelaar kunt bekijken.

Let op: lees goed de beschrijving van het product of de aangeboden groepenkast past in uw systeem en of het vermogen uw systeem voldoende ondersteunt.

Lees meer
Groepenkast 16A
Groepenkast 16A
Deze installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekschakelaar (30mA) en een dubbelpolige zekering van 16A. Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V. De kast is mooi afgewerkt met een doorzichtige kunststof kap.
Groepenkast 10A
Groepenkast 10A
Deze installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekschakelaar (30mA) en een dubbelpolige zekering van 10A. Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V. De kast is mooi afgewerkt met een doorzichtige kunststof kap.
Groepenkast 6A
Groepenkast 6A
Deze installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekschakelaar (30mA) en een dubbelpolige zekering van 6A. Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V. De kast is mooi afgewerkt met een doorzichtige kunststof kap.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1