Stanley Jumpstarter J309E 12V - 300A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze jumpstarter van Stanley is een startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's. Het startvermogen is 300A met 600A piekvermogen.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€105,95 €85,95

Incl. btw

Stanley Jumpstarter J309E 12V - 300A

De Stanley jumpstarter J309E Jumpit 12V 300A is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van een voertuig.

Geschikt voor het starten van
Deze Stanley Jumpit jumpstarter 12V 300A is geschikt voor o.a. het starten van een motor, een grasmaaier, een jetski of een kleinere auto. De Stanley jumpstarter is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 100Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

12V WET, Gel en AGM
De Stanley jumpstarter 12V is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen met een natte accu, een gel accu of een AGM accu.

Startvermogen
Het startvermogen van de Stanley jumpstarter 12V is 300A met een piekvermogen van 600A. Daarmee start u probleemloos een motor, een grasmaaier, een jetski, een auto of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 100Pk). 

Ook handig als het donker is
In het donker biedt de Stanley J309E een handig ledlicht dat makkelijk gericht kan worden op bijvoorbeeld de accu of iets anders wat u wilt uitlichten.

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De Stanley jumpstarter 12V heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd zal raken.

Beveiligd tegen ompoling
De Stanley jumpit J309E is beveiligd tegen het verkeerd aansluiten van de accuklemmen (ompoling).

USB 2,1A laadpoort
Via de USB laadpoort kunt u gemakkelijk een telefoon of een laptop opladen. Dat kan handig zijn voor op vakantie of onderweg. Zo heeft u altijd een stroombron bij de hand.

Sigarettenaansteker laadpoort en ingang
De Stanley jumpstarter heeft een sigarettenaansteker ingang waarmee u het apparaat kunt laden via een voertuig (het voertuig moet dan wel een draaiende motor hebben). U kunt er ook een accessoire op aansluiten die via een sigarettenaansteker werkt. De Stanley startbooster is hierdoor ook een mobiele accu, handig voor als u onderweg bent of bijvoorbeeld voor op vakantie. U heeft met dit apparaat altijd een uitgang voor 12V en voor USB bij de hand.

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke leds met kleurcodering aan de voorzijde van het apparaat.

Particulier en beperkt zakelijk gebruik
Deze Stanley startbooster is bedoeld voor particulier en beperkt zakelijk gebruik. Voor professioneel gebruik bieden we andere mogelijkheden, zie hiervoor de categorie Jumpstarter.

De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

Handleiding
Download hier alvast de handleiding van deze Jumpstarter van Stanley.

Voltage: 12V
Accuvermogen: 600A
Soorten accu’s: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Maximale laadstroom:
Afmetingen (L x B x H): N.n.b.
Gewicht: N.n.b.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen