Victron Battery Management System 12-200

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Victron BMS 12-200 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de lithium batterij en zal de alternator, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€248,95 €239,95

Incl. btw

Victron Battery Management System 12-200

De Victron BMS 12-200 is een Batterij Management Systeem bedoeld voor Victron lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Smart-batterijen. Dit BMS is speciaal ontworpen voor 12V-systemen met een 12V-dynamo.

De BMS 12-200 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de lithium batterij en zal de dynamo, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur.

De specifieke dynamo-verbinding biedt stroombeperking vanaf de dynamo/ alternator en eenrichtingsverkeer van de dynamo naar de batterij. Dit zorgt ervoor dat de alternator/ dynamo (en startbatterij) altijd veilig verbonden kan worden met de Smart Lithium-batterij of batterijen ongeachte de grootte van de dynamo.

Aan/uit op afstand
Het BMS is verder ook uitgerust met een aan/uit op afstand waarmee het BMS (en daarmee het systeem) uit te schakelen is via een schakelaar. Hierdoor is deze BMS ook bruikbaar als hoofdschakelaar en kan dus gebruikt worden als een systeem aan/uit-schakelaar.

Gebruiksaanwijzing
Een eenvoudige installatiehandleiding in het Engels, Nederlands, Spaans en Frans wordt meegestuurd met het product.

Details
Afmetingen: 64 x 123 x 261 mm
Gewicht: 1,8 kg

Handige extra informatie voor uw Victron BMS

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags