TOP 10 Goedkope druppelladers

Een druppellader is een verstandige aanschaf die de levensduur van uw accu ten goede komt. Het is in sommige gevallen een investering, maar wel eentje die zich uitbetaalt. Toch begrijpen we ook dat het voor kan komen dat uw budget tijdelijk net even wat minder toereikend is. Ook in dat geval wilt u natuurlijk graag een druppellader aan kunnen schaffen. Daarom hebben we speciaal voor u deze Top 10 Goedkope druppelladers gemaakt.

De druppelladers in onderstaande Top 10 zijn extra scherp geprijsd, maar óók van goede kwaliteit. Onze goedkopere laders zijn namelijk nog steeds van een goede en degelijke kwaliteit. We kiezen er bewust voor alleen laders van bepaalde merken te verkopen omdat deze goed bekend staan. Zo kunnen we u de beste producten bieden. 

Druppelladers en hun functies
Het is wel belangrijk om te vermelden dat de gunstig geprijsde laders doorgaan minder functies, opties en mogelijkheden hebben als de laders in de iets hogere prijscategorieën. Op zich is dit natuurlijk geen probleem. Elke druppellader die wij verkopen doet wat hij moet doen: de accu onderhouden. Toch kan het in sommige gevallen voordeliger zijn om voor een iets duurdere lader te kiezen. Bijvoorbeeld als u toch wat meer vermogen nodig heeft of als u specifiek op zoek bent naar een lader met bijvoorbeeld een herstelfunctie. In dat geval geldt echt dat een lader de paar centen meer dubbel en dwars waard is.

Advies nodig? Neem contact met ons op
Twijfelt u tussen een aantal laders en komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een onafhankelijk advies. U vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE CTEK XS 0.8
CTEK XS 0.8
12V accu's tot ± 32Ah
onderhoud tot ± 100Ah

 
De XS 0.8 acculader heeft een uiterst geavanceerde techniek en is perfect voor het opladen van kleinere 12V accu’s (motorfietsen, jetski’s, ATV’s en gazonmaaiers). De XS 0.8 is de kleinste 12V lader van CTEK.

€59,95 €47,95

Informatie
SALE CTEK XC 0.8
CTEK XC 0.8
6V accu's tot ± 100Ah
onderhoud tot ± 180 Ah

 
De XC 0.8 is een compacte volautomatische 4-stapslader die 6V accu’s van 1,2-100Ah oplaadt. De XC 0.8 is bedoeld voor klassieke auto's, brommers of lichte motorfietsen.

€69,00 €49,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1